Jumaat, 1 Mac 2013

Assignment Bersama 9GAG

MUNGKIN ada yang tertanya-tanya apa yang aku cuba sampaikan.  Gambar ni adalah salah satu gambar assignment aku untuk subjek marketing (MKT243). 

   Ini sebenarnya storyboard group aku. Ini kira jalan cerita la nak tunjuk pada lecture. Tapi presentation da lepas da.



   Inilah storyboard terakhir setelah di touch-up utuk presentation. Sebenarnya aku main lukis je, tak sangka pulak jadi. Cuma gambar troller je yang aku tekup. Susah la nak lukis kedut-kedut tu. Tak ada idea nak lukis apa, 9GAG jadi model..
   Aku ingatkan silibus subjek-subjek di universiti  ni da tak payah lukis-lukis (kecuali budak Arts)  macam budak sekolah tapi rupa-rupanya ada juga. Nasib baik skill melukis aku yang tak seberapa ni masih ada dalam 65%. Ok la tu dari tak ada..hehe

   Jadi, ke mana pon kita berada, jangan la tinggalkan kenangan terhadap skill-skill yang pernah kita ada. Tak mustahil kita akan gunakan kembali selagi hayat di kandung badan.

p/s: setiap orang ada kelebihan dan kekurangan masing-masing. Sebab itu kita tak boleh hidup sorang-sorang kerana kita saling melengkapi :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)