Jumaat, 12 Oktober 2012

Comel Tapi Bahaya

CUBA tengok beruang ni.  Memang comel. Tapi boleh mencederakan dan membunuh.  Luaran yang comel tak melambangkan sikap dalaman.  Aku pun kadang-kadang terfikir kenapa teddy bear menjadi favourite  manusia-manusia kat dunia ni termasuk lah aku.



beruang ni buat free show





Bayangkan jika ada seekor beruang  memeluk  anda  sebegini  sambil  posing  maut  memandang  kamera..




Macam  awek  dalam  gambar  ni  pun  luaran memang cun  melecun  habis  tapi korang  yakin  ke  dia  tak  ganas  macam  beruang  yang  comel  lottey tu ?



Oppa  Bea-Bea  Style

p/s:  beruang apesis-spesis ni takde kat Malaysia.







2 ulasan:

  1. disebabkan bear kat luar bahaya dan tak dapat dipeluk, oleh itu teddy bear diciptakan.teddy bear boleh dipeluk dan tak ganas.. :)

    BalasPadam
  2. @miz ruha; itu yang jadi favourite tu...

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)