Isnin, 4 Julai 2011

JANGAN KEDEKUT SEMASA UJIAN

HARI jumaat lepas, aku ada test MGT 162 kat dalam dewan..campur semua kelas..aku memang pakat-pakat dengan member2 aku nak tolong-menolong sesama islam la katakan..tapi aku rancang aku yang tak terjebak sebab masa aku nak duduk sebelah komplot2 aku tiba2 aku kene marah sebab pilih2 tempat..dengan dukacita aku duduk belakang kak mas..tapi okey la sebab dekat2..

Dah duduk sebelah orang lain tu, kenelah cari komplot baru..so, aku pun cuba beramah mesra dengan orang sebelah cakap nak jenguk2 papper dia nanti..tapi dia pulak buat muka sengal dan cara pandangan macam menghina..aku dah terkesima..aku bukannya tak baca buku, cuma tak hafal je..huh!!!



time test, aku pun buat je la apa yang aku tahu sebab tengok papper member2 depan aku dah berisi..dah siap tulis, aku tengok papper budak muka sengal sebelah aku-kosong..aku ni bukannye kedekut sangat kalau bab2 meniru ni,tapi disebabkan sikap dia awal2 tadi aku jadi takde mood nak tolong dia..kita patut tolong orang kerana belum tentu kita akan senang berpanjangan..jadi dengan rasa kelam kabut aku pun bangun hantar papper aku kat belakang sebab kejap lagi nak pergi camping kat Gua Tempurung..ahakz..

p/s: tiada soalan yang susah di dunia ini kalau hentam..:)

1 ulasan:

  1. xelok oo tiru2 nie..macam mana kita nak tw kebolehan kita takat mana kalau kita asyik meniru....sekadar pandangan...:)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)