Khamis, 9 Jun 2011

MARI TENGOK!!

AKU ada kene buat blog untuk assignment aku..blog yang ni pon terkial-kial nak curi masa untuk update,ni tambah blog lain pulak..10 peratus pulak tu markahnya..jadi,kalau ada sapa-sapa nak tengok blog aku yang full english, klik sini....tapi english aku berterabur..huhu..kalau sudi boleh la tegur-tegur mistake aku dalam penulisan kat blog itu..yang kat blog ni tak payah la tapi kalau nak tegur jugak boleh je..tegur la,tegur la, aku tengah hati kering ni :)

p/s:hati kering tapi jiwa kacau!!!assignment berlambak :(

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)