Jumaat, 20 Mei 2011

SIBUK

BUNYI radio beserta dengkuran seisi rumah kedengara..semuanya telah lena kecuali aku..duduk menghadap komputer menaip bait-bait perkataan..

Memang penat mengemas barang-barang..esok dah kene daftar kat UiTM Segamat..aku memang malas betul sebenarnya nak sambung belajar..nak kata course yang dapat tak diminati,semua aku tak minat..tak minat nak sambung belajar..tapi memandangkan bapak aku bangga gila aku dapat tawaran ni aku chow je la..pergh..kene tukar stail..mencik!!!

Macam-macam aku pikir..er..entahlah..tulis kat blog je la..ermm..senang ke nak lepaskan orang yang tersayang?erm..entah la..kalau nak tinggal family,5 tahun aku duduk hostel..dah biasa..tapi..tapi..tak tahu!!!aku nasihat member aku tapi aku sendiri pun buntu..tapi aku tahu member aku sebenarnya macam aku..biar dia..

Aku sangat busy..

p/s:setan betul!!aku beli buku takde muka surat..salah cetak..pergh!!!batal niat aku nak belajar asas akaun..uwekk..belajar kat u je la..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)