Khamis, 12 Mei 2011

AMUKAN WARGA FACEBOOK!!

KECOH harini tentang facebook..kalau nak ikut hati memang nak delete akaun Facebook tapi apakan daya, Facebook ni lah antara tempat famous aku ping entri..bukan kat wall aku, wall member-member aku pun jadi mangsa..tapi dah mintak izin..hehe..

Aku dapat notification tentang bende alah ni, cakap nak elak spam..jadi aku tak approve sebab aku ni salah seorang spammer..sampai pernah kene banned dalam facebook..huh!!kedekut!!! Ni aku tunjuk sikit pasal virus ni agar tak terpedaya..


nasib baik kawan aku bagi amaran tadi
kalau tak memang aku pun menyebarkan kat orang tanpa disedari..ermm..aku memang tak suka dengan virus penyebaranni..mesej berantai pun member aku pernah kene warning dengan aku sebab suruh aku duk sebarkan..sebab aku pun takut..heee..

Adakah spammer ni banyak sangat sampai wujud mesej spammer tanpa disedari macam ni? Dah la nak ping entri kat Facebook pon kene word verification..ermm..naseb..naseb..

p/s; kami benci virus!!

4 ulasan:

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)