Ahad, 24 April 2011

TOLONG AJAR AKU MAIN (T_T)

AKU ni innocent..tak tau apa-apa pasal game-game ni..siapa boleh ajar aku main???
Dah bersawang dekat FB aku benda alah ni..aku nak jugak tolong-tolog budak yang hantar-hantar and jemput aplikasi ni..monster makin dekat la, main dress up la,lumba bina bangunan,kucing lapar, dan banyak lagi..aku pon tak faham..

semua tu memang menarik minat kanak-kanak riang macam aku ni nak main sekali..tetapi malangnya..
aku tak reti main..aku pernah try nak main tapi loading nak lebih setengah jam and bape lame la lagi..ada yang aku terus close kerana sangat lama sama seperti aku close blog yang loading lambat..aku ni memang penyabar setakat 30 minit je..yang ballance aku buat benda lain..hehe..pernah jugak aku lepas loading, aku gembira dapat tengok kucing jalan-jalan..tapi then aneh-aneh la..nak makan,minum,couple,mandi and ape ntah lagi..tak tau aku nak manage..nak pakai points..aku pandai pulak bab points-points game kat FB ni..


so,kepada member-member yang jemput aku jadi jiran cityville ke apa, jangan la marah kalau aku tak layan..sebab aku tak reti main..kalau setakat games dalam lappy ni aku faham la..loading pon sekejap je..

p/s: aku pakai broadband..orang kata broadband memang lembab..betul ke?

4 ulasan:

  1. Maen fashion world , simple je ^^

    BalasPadam
  2. dulu saya sangat addict game fb..tapi sekarang dah lama tak main..

    BalasPadam
  3. owh..saya nak try addict tapi tak kesampaian..hehe

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)