Sabtu, 30 April 2011

STATUS DI FACEBOOK YANG AKU NAK KONGSI

HARI ini aku nak tunjuk status-status yang aku berminat nak print screen..macam-macam ragam manusia yang ada dalam dunia ni..ini adalah status yang aku ambil dari rakyat malaysia yang berumur 17-20 tahun..
Mari lihat samada status anda tersenarai..















Nama terpaksa dihighlight untuk mengelakkan kemaluan.Kepada sesiapa yang tidak berpuas hati samada aku telah mempamerkan status kalian atau tidak, sila maklumkan..hari ini aku baik hati..kalau nak marah aku, marah lah..nak komen pedas-pedas pun terpulang lah..tapi jangan sampai aku jawab "tahi"..

p/s;suka-suka kau je nak putus-sambungan internet..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)