Isnin, 4 April 2011

PERMULAAN YANG KUSUT

PERHH!!!
Pagi2 bangun da ada 5 mesej..ha,bagos..dia topup an..hehe..bukan apa, kusut aku,itu la,ini la..
buat lagi keje last minute..lau tak jebakkan aku takpe la..bayangkan hari ini last isi upu..boleh dia menggelabah dari semalam mintak tolong aku buatkan..aku tak kisah la..tapi blur tahap dewa..first,no pin upu hilang,then, kredit aku lak nak abis..chopp!!member bapak aku datang nak explore rumah..jeng!jeng!jeng!

so nasib baik sekarang internet tengah laju..tak lah aku terajang kaki dia..huahuahua..haha..aku mimpi lagi, pasal blog abg ben lak da..huh,korang mesti malas nak dengar pasal mimpi aku yang merapu( ada sikit jadi kenyataan tau)..untuk aku tak lupa,aku group 4,no 86..HEHE..

1 ulasan:

  1. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)