Rabu, 6 April 2011

MOOD: IKAN peLAGA

IKAN LAGA SIAM
MALAM ni aku terfikir nak buat entri pasal ikan laga. .sikit je bersempena teringat monica, ikan lagaku yang belum diberi makan..gambar di atas ni ikan laga siam..ekor dia mengancam la..konfem monica kalah kalau fight dengan spesis ni..oh no!!!

Gambar yang bawah ni ikan laga half moon..perhh!!!superb aku cakap..lawa..ni agak2 kalau dapat kat monica habis kene gigit ekor dia ni yang lawa ni..tapi kalau kawin dengan monica sure anak2 dia cantek..hehe..*colour pink aku tak jumpe lak..
IKAN LAGA HALFMOON








IKAN LAGA LIAR
Ikan laga liar..nampak cool and kuat..tapi, don't judge a book by it's cover huh..belom cuba belom tahu..
MONICA IKAN LAGAKU
Yang warna biru ni la monica..hmm..even tak lawa macam ikan laga siam dan full moon aku tetap sayang dia..monica the beta fish..:)

p/s: gambar sumbangan google excpt monicaku..                       

7 ulasan:

  1. Takot la tgok ikan ikan ni semua.

    BalasPadam
  2. takyah takot..kecik je mereka ni..

    BalasPadam
  3. waaa..bestnye cantek kan ikan laga ni..dulu ade bela..lepas da mati rse cam da mls nk bela balek hehehe

    BalasPadam
  4. owh..ikan saya yg dulu 2 ekor kene baham kucing..monica ni la pengubat hati :)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)