Rabu, 13 April 2011

Minggu Orientasi UBM | Mari Berkenalan

PAGI yang mulia ni kita join ini minggu orientasi Universiti Blogger Malaysia..mari join sama-sama dengan klik sini
 
 
 
 
1.letakkan banner UBM dalam entry anda.


2.nama anda dan nama blog anda
nama saya Nani Dayani..blog saya bernama THE RiNG

3.sejak bila mula berblog.
sejak september 2008 tetapi telah lama meninggalkan blog..mula aktif berblog pada tahun ini..

4.apa pandangan anda mengenai dunia blog darsawarsa kini.
dunia blog dijadikan medan untuk menyebarkan segala wadah yang dapat dikongsi bersama tanpa ditapis..juga, blog kini lebih bahaya kerana banyak fitnah serta penulisan yang ingin mejatuhkan seseorang..tak kurang juga ada yang menggunakan kearah kebaikan seperti berkongsi nasihat, resepi, dan info lain lagi

5.pandangan anda mengenai IPTM (institut pengajian tinggi maya) pertama ini
Satu hasrat yang murni kerana dapat mendekatkan lagi para blogger di samping dapat menyediakan aktiviti berfaedah antara para blogger



8 ulasan:

  1. dah follow dah jom follow balik ok
    salam dari UBM jomput join
    Bloglist 1 bulan bersama dunialelakimaskulin.com ok http://www.dunialelakimaskulin.com/2011/04/bloglist-1-bulan-bersama.html

    BalasPadam
  2. kai; tq :)

    bakri;tq..nanti datang join n follow

    BalasPadam
  3. manja;selamat berkenalan jugak ye

    BalasPadam
  4. Admin dari UBM check assignment..hehe..
    Thanks join n support UBM, nnt kan entry pilihan :)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)