Jumaat, 15 April 2011

KENAPA AKU TAK MASUK BLOG ITU

TAK semestinya aku tak masuk blog tu aku tak suka..kalau aku tak masuk tipu la kalau aku cakap aku tak suka blog tu..sebab belum tahu isinya bagaimana..
Banyak factor yang menyebabkan aku tak suka masuk sesebuah blog itu walaupun blog member sendiri..bukan aku tak sudi tapi seolah-olah owner tersebut yang macam tak sudi aku nak review blognya..tapi banyak lagi factor-faktor  lain:
1.internet lembab
Ni bukan salah siapa-siapa..kalau dah setel aku dengan sukacitanya akan menerjah balik..kalau ini terjadi aku beralih  menghadap tv..
2.blog lambat loading
Khas kepada blog yang penuh widget dan banyak entri kat fronntpage..Aku akan tunggu  sampai abis main game poker or mahjung..tak setel2 loading,  good bye
3.blog not found
Carilah aku  blog lain utuk direview..
4.tak tau link
Kalau aku klik link tak ada(khas kepada follower) aku pergi ke www.facebook.com

p/s:kalau internet laju selalunya aku tengah tidur..zzZZ

3 ulasan:

  1. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... DaTaNG TeRJaH DaRi BLoG aBG BeN... NaK KoTaKaN JaNJi TuK ZiaRaH RaKaN2 BLoGGeRS!~ (^_____^)V

    JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    P/S : SaMeR La NGaN SiS... TaK SuKeR YaNG LaMBaT LoaDiNG...

    BalasPadam
  2. NANI , NA TINGGAL LINK KAT MNE ? KLAU PART PART NI AKU KONO :/

    BalasPadam
  3. sis nad; jom reramai!!blog lambat loading memeang buat jiwa kacau

    ashumanbeing;syg, lu gi
    http://day-an-i.blogspot.com/2011/04/tutorial-jangan-sorok-blog-anda.html

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)