Sabtu, 9 April 2011

AKU TAKNAK BERBLOG LAGI!!!

AKU tanak berblog lagi!!aku dah fedup dengan internet yang lembab time2 hujung minggu..time2 gini memang sesak sebab cuti sekolah so student2 ada banyak masa nak bukak internet..so time2 gini la dok sangkut2 internet aku ni..jadi, aku mengambil keputusan taknak bebblog pada hujung minggu start hari ini (setelah 2 entri aku post)..

Selain berblog,berFB pon aku macam takde mood..so pape hal nanti aku kejar balik follower aku n nanti lepas hujung minggu baru aku cari balek follower aku..jangan risau,nanti aku jenguk n follow balik korang yek :)

Aku nak meluangkan masa bersama monica..ikan lagaku..

p/s: aku taknak berblog harini dan esok je..then sambung balek dengan wajah baru..eceh..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)