Isnin, 11 April 2011

AKU JADI BINI MUDA???

SEMALAM aku takde post any entri so kita sambung harini..

Pada hari sabtu yag lalu, aku bersama parents jalan2 pergi jalan..sampai lah kat Smart and belilah apa2 je yang nak dibeli..sat,jumpa kawan lama bapak aku..diaorag pon bertegur la..then tengok aku lain macam tanya bapak aku, eh din,ni ke bini muda ka? bapak aku ketawa cakap eh,ni anak aku yang kecik..mak aku pon gelak je la..

Adoi,muka aku ni macam orang dah kawin ke? aiya..wa solo lagi la..

Huh..short entri for today maybe..:)

4 ulasan:

  1. huhuhu....ni lah bila anak perempuan dah dewasa...

    BalasPadam
  2. Haha..akan datang ntah apa lagi nak dilabel

    BalasPadam
  3. sabar2... saya pun selalu kena... "dik sekolah kat mana" heheheh... bukan sebab muka baby face tapi tak cukup ketinggian. cam budak sekolah jer...

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)