Selasa, 22 Mac 2011

TROLI HAMPIR TERBALEK :(

Shopping punya hal pulak da harini..
opss..
budak sebelah menjerit lagi pagini tp aq x kesah coz aq da setel smbhyg subuh..
jerit r ko sampai keluar anak cucu tekak..
ok2, shopping semalam..
aq rase troli yg dipili tu memang terbaeek punya,xde roda x brfungsi..
nk tolak pon licin je..
skali tgh syok2 tiba2 boleh stuck 2 roda..
elak je aq nak tolak da kene banyak guna energy..
nk belok susah gila..
ada satu part aq nak belok boleh trangkat time tu..
aseb baek blom ada barang..
fuhh..
susu dutch lady murah babe..
i paket (6 kotak) rm5.++ je weyh..
tp lit boleh beli 3 je..
aq larong r 3..
hehehe..
jumpa jiran merangkap kawan rapat lama(x baek sgt dg dia sejak aq masuk ostel form 1)..
dia keje kt situ~Giant(aq pon sempat ame no fon kedai yg ada vacancy)
aq pon tegur even dia lame x tegur aq~juz tengok je..
so aq bley tegur dia semalam..
aq tau selama ni aq yg brsalah,lupa!!!
dia memang dari kecik aq kenal seorang yg manja(bongsu) n pemalu gila..
hahaha.patot r..:p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)