Jumaat, 4 Mac 2011

KECELARUAN DI DEPA MATA!!!

KECELARUAN DI DEPA MATA!!!


ape yg brcelarunye???
~x nmpak ke?
nmpak aper?
~blog aq ni!!!
kenapa?
~serabot r..post aq merepek..aq takde idea..x tau nk wt cmne :(
ape susah..x yah r blogging :p..
~(bedebussshh)


NEXT

bukan susah ape, just idea kurang..
bukan xder..
emua orang ada idea samada bernas atau tidak terpulang pada individu yg menilai..
mungkin idea seseorang itu di-reject krn tidak menepati kehendak(lau x xkn r kene reject)penilai..
sebab itu x semua orang lulus interview..
mungkin kita xdpt bayangkan kalau semua idea diterima..
how the world will be???????
bayangkn dlm 1 plan nak bua kenduri kahwin..
smua idea orag diterima..
manusia semua ni dah la rambut sama hitam tapi hati lain2..
sorang nk buat kt hotel, yg tu nk jimat buat je kt rumah, lg so si nk buat stail jepun.....
mcm2lah (bayangkan majlis yg pernah dihadiri)..
kalau boleh smua nk buat lai dri yg laen..
nk tunjuk sape bnyk duit..
lg best jd wedding of the year..
suke2 je aq ni nk tlis ape..
mentang2 kecik lagi :)
last2 jd hutang of the life..
buat ikut kemampuan sudah..
lgpon kita orang islam lebih baik bersederhana..
duit yg ada bukan utk kita sorag..
ingt2 la yerk...
bnyk2 idea pon klau diri sndiri rasa x relevan x yah r bgtau..
wt kering air liur je..
tp klau nk ceriakn suasana dgn lawak yg kurang jelas kire boleh la gak nk layan..
mcm contoh org mintak idea nk buat wedding kt mane ckp nk buat kt bulan ke..
sekurang-kurangnye x r org pndang diam je mcm makhluk asing..(makhluk asing pon orang pandang2 coz aneh)
tu r coretan aq kot utk hari ini kpd follower aq yg x berape rmai ni or sape2 yg nk bace blog aq ni..
dah bace ni nk jugak aq tolong2 bagi cadangan tinggal2 lah komen atau kutukan..
xnk tulis pon xpe laa..
namenye pon cadangan..
hehe~

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)