Isnin, 28 Mac 2011

GEGAR BLOGGER BARU

KENAPA pilih gambar ni?
sebab gamba ni membuat orang kenal bro ben.nampak je gamba ni orang tau mesti ada segmen dari blog bro ben.lagi,memang banyak la sebab pilih gambar ni.antaranya nmpk cool,cute, n yang penting senang nak cari..hehe..

kenapa jadi bogger?
erm,soklan menarik..first,saje2 je buat akaun,dalam lbih kurang 2 tahun lebih baru aktiv brblog balek.jadi blogger ni best, dpt tahu banyak story yang xder dalam akhbar.senang cakap memang jarang r beli surt kabar skrang ni.lain2, dapat buat entry berkaitan luahan hati or apa2 je n orang akan baca.bukan senang nak panggil orang baca karya kita..

blog yg masuk hari2?
-ben ashaari
-rakyat marhaen
-damien atiqa
-aku anak pahang
-tubelawak

yg lain tu kalau ada entry baru, baru aq masuk..

10 ulasan:

  1. salam singgah dan ziarah...
    gegar blogger baru !!!~

    BalasPadam
  2. salam ziarah....

    suka blog ni...
    smoga terus berjaya dlm dunia blogging....

    BalasPadam
  3. Salam kenal, dari blog encik ben

    BalasPadam
  4. Nisha Singah..
    dan folow sini juga
    jgn lupe updated entrie
    nanti Nisha Dtg lagi..

    http://heandsheloves.blogspot.com/

    BalasPadam
  5. SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... JaLaN2 SaMBiL TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN... JoM MeRiaHKaN DooNia BLoG MaLaYSia!~ (^_____^)V

    BalasPadam
  6. keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

    BalasPadam
  7. salam kenal.. sy pak aji .. dtg dr blog hj ben.. hehe

    BalasPadam
  8. salam perkenalan..sy pun blogger baru..:)
    tapi tak dapat join...:(

    harap kita dapat jadi kawan ye...:)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)