Sabtu, 19 Mac 2011

BEN ASHAARI : AKU SAYANG BLOG INI

okeyh hari ni kita mahu join segmen ben ashaari...


blog yng diagumi ialah blog  BEN ASHAARI

1.Sila jelaskan KENAPA anda kagum dengan blog tersebut .. TIDAK KURANG  dari 100 patah perkataan .. OK ? Tidak kurang ok !!
 sy kagum dgn blognya krn blog ini mempunyai aura yang tersendiri. entry yg dipost pon best dan banyak buat saya berfikir balek mengenainya. blog ini jugak tidak membosankan sangat kerana banyak jugak segmen2 yg dianjurkan sebelum ini menarik perhatian ramai blogger2 untuk join dan komen2 walau saya tidak berkesempatan kerana kekangan waktu. blog ini gak ada ramai follower membuatkan segmen2 yg dianjurkan mendapat sambutan hangat yg memeriahkan lagi blog yang sudah meriah ni. dia juga suka membantu bloger2 baru kalau tengok gayanya.

2.Sila buktikan yang anda benar benar kagum dengan blog tersebut ! Jeng jeng jeng !!
nk bukti cmne ea?erm..ha,klau saya bukak papan pemuka je memang tak sah kalau tak jenguk blog ni.memang bnyak entry dlm 1 hari..

3.Sudah berapa lamakah anda mengikuti blog tersebut ??
baju je.agak2 dalam 2 mingu or minggu lepas..

4.Sila ceritakan tentang blogger tersebut ..
dia rajin bantu bloger2 baru dalam dunia blogging ni..nampak cam sporting..:)

5.Apakah blogger tersebut mengetahui anda kagum dengan blognya ?
entah..tak pernah tanye..

6.Jika diberi peluang bertemu dengan blogger tersebut , sila beri 5 soalan yang akan anda tanya kepadanya !! Jeng jeng jeng ..
-susah x nak start blogging?
-macam ne nak bagi x bosan masa blogging?
-ada x orang yg dengki dgn kejayaan abg ben?
-susah x nak cari idea untuk entry?
-agak2 blog saya ni masyuk x?

3 ulasan:

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)