Khamis, 31 Mac 2011

AKU PUNCA KESESAKAN ITU :(

SAMPAI kt simpang tu..
stop..
apa silap aq boleh bau hangit kreta tuh!!!
dah enjin mati lak..
what???
enjin mati???
bukan kt simpang ke tadi???
yes!!!!
dan jammed..
kene hon..
tapi kalini x kene potong (hehe) coz aq block smua kreta depan n belkang x bley jalan..
huahuahua!!!!
menyushkan orang btol aq ni..
arini aq QTI keyh..
konpem2 kene tmbah masa..
eceh, ni perncngan awal..
klau test jpj fail kang nk repeat lg mhal bayar..
err...
memang susah gilek r semalam..
time aq susah control salh aq r kene bebel biasa je..
yg aq x than lg dengr ni time aq bwk keta dah steady ada lak keta yg tahap kene amek lesen balek mengganggu..
kene lak sebijik dgn instructr to..
guess2!!!
yg buat hal tu smua lady driver..
okeyh2!!
aq rase, prmpuan ni bwak ikut suka ke ape?
tapi nk pikir2 aq pon bwk ikut suka..
tu yg bebel tu..
mungkin sebab aq juga pmandu wanita~

1 ulasan:

  1. hai3 kawan.. hehe.. kite singgah main guling2 n follow kat cni.. :)happy blogging ok.. :)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)