Selasa, 8 Mac 2011

AKU PELUK PRIYASHINI..

hari itu hari yg indah..
lebih bertambah indah kerana aq telah terjumpa kawan lama aq, priyashini..
aq memang rapat dgnnya time we'll sama2 sekolah dulu..
so i'm very exited masa tegor dia & then trus peluk dye..
time tu kt Giant Supermarket, kt tmpt awam..

sekadar gambar hiasan

xpe r an..
Rasul junjungan kita,Nabi Muhammad S.A.W pun ada peluk Abu Talib,bapa saudaranya..
so aq pon x kisah r peluk da even dia bukan islam n x sebangsa dgn dia..
yelah, kita kan nk menyahut seruan kerajaan melalui gagasan 1Malaysia..
tp latety ni aqheran..
kecoh di kaca television pasal anwar ibrahim peluk karpal singh..
jakun betul citer pasal nik aziz peluk lim guan eng..
pe kehe ni..
macam memerli perbuatan Rasulullah je..

nauzubilah..
aq bukan nk tunjuk alim kt sini..
tp ape kesnye mengharamkan yg halal & menghalalkan yg haram..
astaga..

peliknye dgn perangai orang2 matured yg patut tunjuk teladan, jd contoh yg baik kt budak2 kecik mcm aq ni..
ni mempertikai bende2 yg aq rase x salah..
nak kecoh pasal ribak ke,rasuah ke, xpe r gak..

ni kecoh pasal hal yg budak kecik mcm aq ni pon tau x salah..
ish3..

what's going on, bro???

  "Seorng yang tidak memberi kasih sayang kepada manusia tidak akan dikasihi oleh Allah"
                                                          -Al Hadis-







Tiada ulasan:

Catat Ulasan

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)