Isnin, 28 Mac 2011

8 PERKARA BUAT AKU RASA TERHINA

RASA tehina sangat kalau..

1.mak aq menyapu lepas aq dah siap sapu (hari yg sama r)
2.enjin mati tengah jalan
3.orang x layan aq kalau aq komen kt FB :(
4.kalau aq tanya x jawab (nak jawab nada menganjeng pon aq x kesah asalkan ada respon)
5.kene marah depan orang(*i would never forgot u, jro)
6.perli aq makan ubat tapi still sakit(aq rasa terhina, orang *tu* x pecaya takdir ke?)
7.suroh aq buat something yg aq nak buat ( aq da pegang mop tapi suro aq mop..???)
8.mana2 berkenaan seperti di atas..

kdg2 kita nampak benda tu remeh tapi sometimes x sedar dah buat orang tu rasa terhina..tapi yg nombor 5 tu memang dia sedar menghina aq, siap canang cakap si nani  geng je yg kene macam tu..xpew2, dia marah aq depan orang, nanti dia kene apa nanti depan sekalian umat manusia???
aq x de hak nak doakan yg buruk2~

2 ulasan:

  1. lek luuu...
    kadang2 manusia memang tak perasan yg diorang dah buat something yang buat kita terasa...
    hari ni hari kita terasa.. mana la tau nanti hari diorang pulak...

    BalasPadam
  2. huuu ciannya , sabar sabar ^^
    jum berkawan :)

    BalasPadam

sila-silalah tinggal link blog anda untuk dijejaki :)